Wie ben ik, wat doe ik?

25-03-2018 12:08

Welkom op mijn blog!

Deze staat helemaal in het kader van de verkoop van mijn creaties. Ik ben mijn droom aan het waarmaken. Voorheen was ik administratief medewerker techniek en werkte voornamelijk bij woningcorporaties. Dit heb ik jaren met plezier gedaan, in 2013 kwam er een kink in de kabel en ik kreeg stolsels in mijn lichaam. Hierdoor veranderde er veel betreft mijn gezondheid en het functioneren van mijn been. Gelukkig gaat het nu een aantal jaren later redelijk. Mijn beroep oppakken is iets moeilijker omdat ik A al een tijdje uit de running ben en B mijn been is dusdanig beschadigd dat van a naar b niet geheel vanzelfsprekend meer is. Ik ben alles behalve bij de pakken neer gaan zitten en hierdoor vond ik nu het moment om mijn droom te gaan verwezenlijken.

Sinds dit jaar ben ik creatief ondernemer en ben ik voor mijzelf begonnen. Van nature ben ik creatief en ik heb een creatieve mind, hierdoor ben ik al flink wat jaren creatief bezig voor de hobby. Verschillende hebben al een mooie creatie van mij in hun huis hangen of staan.  Vanaf nu is het tijd om ook jou kennis te laten maken met mijn creaties. Ik maak ze met passie en liefde en zou het fantastisch vinden als jij een exemplaar zou bestellen voor jezelf of om cadeau te doen. Ze zijn uniek, origineel en stuk voor stuk een pareltje.

Hoe het nu gaat met mijn gezondheid? Goed, in elk geval voldoende goed om mijn bedrijf te runnen. Wat ik echt ontzettend graag en met veel plezier doe en gelukkig nu ook kan doen.

Wat vind jij zoal op mijn blog? Ik restyle producten, van oud naar nieuw. Ik ontwerp en maak kaarten; fotokaarten of van hout. Ik maak en ontwerp kleine homedeco. Zo nu en dan haak ik of maak ik een sieraad en tussen de bedrijven door speur ik marktjes en kringloopjes af op zoek naar opknappertjes. Kleine meubelen opknappen is echt wat ik heel graag doe en ik maak er graag iets nieuws van. Zodat jij niets hoeft te doen, behalve deze te bestellen bij mij.

Mijn doelgroep ben jij, die oog heeft voor detail, die houdt van unieke en originele decoratie en cadeaus. Jij die niet fan bent van het grote gros, alles hetzelfde. Jij die houdt van art en kunst, iets anders dan anders. Zoals iets uit mijn collectie. Sommige items maak ik ook op bestelling. Nieuwsgierig welke? Benader mij via het contactformulier of e-mail.

Heb jij een feestje, wil jij iets origineels cadeau doen voor jouw bezoek, een klein weggevertje als bedankje dat ze zijn geweest. Ook dan zit jij hier goed, ik vind het hartstikke leuk om hierin iets te betekenen! Vraag gerust naar de mogelijkheden!

Vroeger gaf ik ook workshops aan kinderen, denk hierbij aan een verjaardagspartijtje. Natuurlijk is het leuk om met zijn allen te gaan zwemmen of naar een indoorparadijs. Origineel is het niet, wat ook ontzettend leuk is, is om mij te laten knutselen met de kinderen. Elk kind heeft zijn  of haar eigen talent. Ik kan heel goed met kinderen overweg, vind dit ook erg leuk om te doen en zo zijn de kinderen echt even bezig met iets creatiefs. Vraag gerust naar de mogelijkheden.

Voor nu wens ik jou ontzettend veel plezier op mijn blog met het bekijken, bewonderen van mijn creaties. Wil jij iets bestellen, doe dit! Hartstikke leuk!

Heb jij een vraag of opmerking, stel deze in het contactformulier en ik hoop je snel weer terug te zien, het zal altijd een wisselend aanbod zijn. Zeker de moeite waard voor nog een bezoek.

Creatieve groet,

Monique Doolaar