Creaties op voorraad

Wat ontzettend leuk dat ik jou hier tref!!!

Op deze blog kun je mijn creaties vinden die direct verkrijgbaar zijn, mocht jij geinteresseerd zijn in een van mijn creaties of wil jij iets vragen. Aarzel niet en neem contact met mij op, dit kan of via het contact formulier of je kunt mij een e-mail sturen. In beide gevallen reageer ik zo spoedig mogelijk, uiterlijk binnen vier dagen. Vermeld in jouw bericht in welke creatie(s) jij geinteresseerd bent en laat jouw contactgegevens achter.


Elke creatie is met veel liefde en plezier gemaakt door mij. Mijn specialiteit ligt in het creeren van iets unieks en speciaals. Een echte Mo in jouw woonkamer, keuken, hal of woning? Of ga jij een uniek exemplaar cadeau doen aan jouw vriendin(nen), moeder, oma of collega? Ik ben reuze benieuwd. Wil jij iets unieks, maar zit jouw keuze er niet echt bij? Stuur mij gerust een e-mail met jouw vraag, wellicht kan ik iets voor jou betekenen en creeren. 


Veel plezier met rondkijken!


Wist jij dat ik ook op Instagram te volgen ben?

Lieve groet,

Monique