Creaties op voorraad

Wat ontzettend leuk jou hier te treffen op mijn blog/giftshop. Ik vind het vervelend, maar ik heb nog geen webshop. Dit kost voor mij momenteel nog te veel investering, wellicht dat dit in de toekomst veranderd. Nu ben ik volop bezig met nieuwe creaties maken en mijn creaties op deze blog te zetten en op mijn instagram. Heb jij ook instagram? Je kunt mij vinden op @creatiesvanmonique.

Zowel op mijn blog als op mijn Instagram account kun je mijn creaties bestellen. Zoals ik noemde heb ik nog geen winkelwagensysteem. Om jullie tegemoet te komen ben ik links in het menu onder elke fotogalerij (waar jij mijn producten van dichtbij kan bekijken) per categorie een collage aan het maken en onder deze collage vindt jij het bestelformulier. Zo is het voor jullie toch nog makkelijk een bestelling te plaatsen. Je kunt altijd ook per email of contactformulier bestellen.


Heb jij een vraag of wil jij iets op bestelling laten maken, neem dan contact met mij op via het contact formulier of stuur mij een e-mail creatiesvanmonique@live.nl .


Mijn producten bied ik zowel hier als via mijn instagram aan en straks ook live op lokatie. Bv bij jou thuis, we organiseren samen een leuke ochtend of middag. Jij nodigt een aantal vrienden, collega's, buren en/of familie uit en zorgt voor evt een hapje en een drankje. Ik kom met mijn creaties naar jou toe en dan kan jouw bezoek op het gemakje rondneuzen en mijn producten 'live' bekijken en deze ook bij mij ter plekke kopen.


Mijn producten zijn alle handgemaakt en door mij gemaakt en ontworpen. Lijkt het jou leuk om zo deco verkoop te houden, je kunt of via hier contact met mij op nemen of mij een e-mail sturen: creatiesvanmonique@live.nl

Vriendelijke groet,

Monique