Contact gegevens:

 
 
  E-mail: creatiesvanmonique@live.nl
06 - 83 215 473 (uitsluitend whatsapp contact)
@creatiesvanmonique
 
 

Bestel informatie:

  • Interesse in mijn creatie(s)? Neem contact op met mij. Vermeld hierin duidelijk om welk(e) product(en) het gaat (code is voldoende). Vermeld jouw voor-en achternaam, telefoonnummer en/of e-mail adres. Wij hebben verder contact via het kanaal waarop jij mij benaderd hebt.
  • Verzenden doe ik zoveel mogelijk in gerecycled materiaal. Alle creaties worden met zorg verpakt en versturen zal via PostNL gaan.
  • Verzendkosten worden berekend a.d.v. het totale gewicht, dit is inclusief verpakkingskosten.
  • Na jouw bestelling, ontvang jij van mij een overzicht met het door jou bestelde product. De totale kosten (incl verzenden) staan hierin vermeld. Graag verneem ik van jou het adres waar naar jouw bestelling toegestuurd mag worden en of jouw voorkeur uitgaat naar een bankoverschrijving of dat jij een tikkie ontvangt van mij.
  • Zodra ik deze gegevens heb ontvangen van jou, ontvang jij een bevestiging van mij. Hierin vindt jij jouw bestelling terug, inclusief verzendkosten en betalingsgegevens. Zodra de betaling bij mij binnen is, verzend ik jouw bestelling. Jij ontvangt bericht wanneer ik de bestelling heb afgegeven bij PostNL.
  • Wil jij iemand verrassen en de bestelling cadeau doen, dat kan! Ik pak het voor jou feestelijk in en je kunt er nog een kleine persoonlijke boodschap aan toe laten voegen voor een kleine meerprijs van €1,50 . Ik kan het ook direct naar de ontvanger versturen. Dan ontvang ik graag van jou het verzendadres.
       Betreft bestellingen op maat (zowel woonaccessoires als fotoproducten) zal meestal de betaling in twee delen gaan. Het eerste deel na         de bestelling en het tweede deel wanneer het product af is. Nadat de betaling volledig is, zal ik deze versturen of kan deze in overleg             afgehaald word.   
  • Wil jij kansmaken op een leuke fotokaart? Wanneer jij een foto stuurt naar mij van het product die jij bij Creaties van Monique hebt aangeschaft. Bv als deze toegevoegd is aan jouw interieur, dan maak je kans om een leuke fotokaart te winnen! 
       Vragen over een creatie , of jij wilt iets op bestelling laten maken. Benader dan mij via het  contactformulier of per e-mail. De verdere                 communicatie zal zijn via e-mail. Andere vragen? Stel ze gerust!
  • Lieve groet, Monique