28 augustus 2022

27-05-2022 13:03

LEUK LEUK LEUK!!!!

28 AUGUSTUS 2022 deel ik samen met Howdoclay een kraam op de braderie in Huijbergen.

Op zoek naar een leuk cadeau? Of nog opvulling nodig aan de wand of in jouw vensterbank, op dat salontafeltje, of op jouw dressoir?

Wil jij een mooie decoratie set op maat laten maken, wil jij mijn producten in het echt zien?

 

Kom dan zeer zeker even langs op de gezellige braderie in Huijbergen. Rondom voldoende parkeerplaats.

 

Deze dag zullen er waterkannen staan in mijn kraam (gezelligheid op de tuintafel of balkon), sfeerverlichting (gezelligheid met een citronella kaars erin), vazen (om de vers geplukte bloemen uit eigen tuin (of bloemist) in te laten pronken. Decoratieschaaltjes, decoratielichtjes, die kleine presentjes die zo makkelijk per post verstuurd kunnen worden door jou naar die leuke collega, die lieve vriend/vriendin. Echte post is zoveel leuker!

 

Mis jij nog een mooie decoratie aan de wand in jouw hal, woonkamer of elders in huis. Laat je inspireren door de canvassen met foto's die ik zelf geschoten heb en laten afdrukken op canvassen. Je kunt in thema zelfs een 3luik of 9luik samen laten stellen. Creaties van Monique helpt ook met meedenken welke het beste zou matchen in jouw interieur en kan ook assisteren met het ophangen van het eindproduct. Vraag vrijblijvend naar de mogelijkheden, of kom deze live bespreken op de braderie in Huijbergen as. 28 augustus.

 

Benieuwd met wie ik de kraam deel die dag? Ze heet Joyce en we zijn al jaren bevriend met elkaar. Ze maakt prachtige sieraden en beweegt qua kleur en ontwerp mee met het seizoen! Check hier haar collectie.

 

Zien we jou 28 augustus as, in Huijbergen?? Gezellig!

 

Lieve groet, 

Monique

Creaties van Monique