Een middagje naar Leende

31-07-2017 23:59

Afgelopen zondag reden we naar Leende, zo wie zo een mooie route die kant op en we troffen het nog fantastisch met het weer.

 

Ik schreef over deze dag op onze nieuwe aanwinst, een Vintage typewriter Olympia type Sm3. Geloof jij dat je soms op het juiste moment ergens bent, wij wel. Nieuwsgierig? Lees hier het verhaal.

 

 

Ik typte deze uit op de Olympia, die trouwens waanzinnig lekker typt, we kochten dit exemplaar in de winkel Viva la Vintage in Leende, sinds afgelopen weekend hebben Femke & Steven hun droom verder waar gemaakt. Naast de webwinkel die ze al hadden, nu ook een echte fysieke winkel en we kunnen je deze van harte aanbevelen!!

Hieronder laten we jou met plezier een eerste indruk zien van hun waanzinnig leuke winkel.

 

 

We zijn na ons bezoek nog in het dorp Leende koffie gaan drinken bij Brouwershuis, hier direct ook geluncht. Wanneer jij in Leende bent of in de buurt dan is dit stekje echt gezellig, verse producten en vriendelijke bediening. Het terras is gelegen om het gebouw. Heb jij nog tips van zaakjes waar je fijn een terrasje kunt pakken, lunchen en of thee drinken, reageer hieronder. Ik ben reuze benieuwd!!

 

Monique

Een middagje naar Leende

Geen commentaar gevonden.

Nieuw bericht