Quote doosjes en nieuwe update Giftshop

20-09-2017 18:20

20 september 2017

Nieuwe update, achter de schermen werk ik nog steeds hard om mijn Giftshop te realiseren, het is zo leuk om hiermee bezig te zijn, het kost veel tijd maar heb dit er echt voor over. Hier en daar krijg ik wel al wat bestellingen of vragen of er iets besteld kan worden. Daarom heb ik besloten dat mijn creaties, die ik in voorraad heb, dat deze al via mijn blog te bestellen zijn. Zie je iets leuks stuur mij dan een e-mail!

 

Uiteindelijk zal straks via de Giftshop ook het bestellen via e-mail gaan, dit is voor mij het voordeligst qua kosten en vooral qua tijd. Ik ben bij voorkeur mijn tijd kwijt aan mijn creaties bedenken, ontwerpen en uitvoeren, zodat ik genoeg leuks kan maken wat door jullie besteld kan worden. Laatst maakte ik 7 mini quote doosjes en deze vielen goed in de smaak bij de afneemster. Wat ontzettend leuk zei ze! Hieronder zie je enkele en de rest zet ik onder de pagina ‘Inspiratie’. Nu is dit echt een creatie die ik tussen de bedrijven door kan maken, mocht je interesse hebben, laat dit me weten. Ze vallen onder de kleine weggevertjes. Ze zijn 1,25 per stuk, maar let op, wanneer je ze deze maand of in oktober besteld zijn ze maar 95ct per stuk. (alle prijzen zijn excl. verzendkosten)

 

                                                               

 

Binnenkort begin ik weer met een nieuwe voorraad waxinelichtjes, deze bewerk ik met de decoupage techniek. Ze zijn getest, de lichtjes kunnen ook opgebrand worden, let op:  advies: blijf bij het branden in de buurt!

 

Ze zijn ontzettend leuk als weggevertje, als bedankje wanneer je een feest geeft of als brievenbuspost. Zit er niets leuks voor jou bij, dan mag je altijd contact opnemen, wellicht dat ik iets op bestelling kan maken voor je.

 

De geurzakjes liggen ook weer in het assortiment, ik heb er een paar direct op voorraad, deze zijn ook te bestellen. Informeer naar de keuze qua geur.

 

Ik wens jullie een mooie week toe en heb je een vraag of wil je iets bestellen, stuur mij een e-mail. Dit kan naar: creatiesvanmonique@live.nl

 

Monique