Wat ontzettend leuk dat jij komt kijken op mijn creatieve blog! Ik laat jou met plezier zien wat ik zoal met mijn creativiteit doe. Oa vind ik het erg leuk om blogs te schrijven over mijn creaties, over typemachines en over mijn lifestyle. Verder ben jij hier op het juiste adres voor leuke originele unieke cadeaus. Zoek jij iets voor jezelf of om cadeau te doen? Persoonlijk of per post, hoe leuk is het dan om iets speciaals te geven, iets wat niet standaard in allerlei winkels ligt.

De laatste jaren vraagt men geregeld geld voor zijn/haar verjaardag....tja en wat dan, want gewoon een simpele envelop en geld erin is toch niet leuk om te geven of te krijgen! Hoe leuk is het om geld te geven in een mooie kaart of cadeauzakje. Wanneer jij toch kiest voor de simpele envelop, dan is het erg leuk om hier nog iets kleins bij te geven. Iets wat niet zoveel kost en wel het "ah wat lief" of het "wow!" effect geeft bij de ontvanger.

Ik vind het erg leuk om steeds iets nieuws te verzinnen, voor jou, voor kinderen, voor ouderen. Gewoon leuke kleine weggevertjes! Of leuke originele cadeaus, soms gerestyled. Op verzoek maak ik leuke cadeausets of maak ik bedankjes voor jouw jubileum feest, babyshower, huwelijk of andere gelegenheid, vraag naar de mogelijkheden.


Waarom is het nou zo leuk is om een echte 'Creatie van Monique' te hebben? Hierop reageer ik vol enthousiasme: ik maak met veel plezier & liefde een handgemaakt cadeau voor jou en jij hebt iets unieks! 


Naast creaties maken ben ik veel bezig met fotograferen, genieten, ontwerpen en mijn inspiratie rangschikken. Want oh oh, hier zit ik nooit om verlegen. Ik ben een echte levensgenieter en heb altijd inspiratie! Benieuwd naar mijn Fotografie ?

Ik wens jou heel veel plezier bij het bekijken van mijn creaties en/of het lezen van mijn blogs en wie weet zie ik jou nog eens op mijn blog!


Lieve groetjes, Monique