Leuke andere blog of site


Inspiratie opdoen, of gewoon even snuffelen bij andere bloggers...altijd leuk om te doen. Zij maken ook fantastische creaties, ook benieuwd?

Neem dan een kijkje op:


lifestyle-mo-nl.webnode.nl/flora-fauna/fotogalerij/ Een andere hobby van mij is fotograferen, hier kun je mijn beste foto's terugvinden!

www.sowcute.nl - Romana maakt prachtige sieraden, geen uitdaging is te gek - wat ook leuk is ze houdt regelmatig sieradenparty's en verkoopt haar sieraden in deze webshop. Romana is ook te vinden op www.mypiece.nl en ze maakt tegenwoordig super leuke mini creaties voor poppenhuizen, check haar ook op instagram @mypiece_nl

Heb jij facebook, neem dan eens een kijkje bij "Mijn haakseltjes" , Jolanda haakt echt de leukste knuffels. Ze doet dit met veel plezier en staat er iets voor je bij, reageer dan vooral onder de foto van hetgeen wat jij leuk vindt.

www.lisanneleeft.nl Lisanne heeft een ziekte, chronische vorm van Lyme. Ze schrijft en vertelt via video over haar ziekte, maar haar blog gaat niet alleen over haar ziekte, maar ook over andere leuke dingen, zoals haar creaties en dingen die ze koopt en weggeeft ed. Ze schrijft en vetelt heel leuk, ik volg haar op de voet. Wat ik heel erg bijzonder aan haar vind, is dat ze jouw een kijkje laat nemen in haar leven, ook op de momenten dat ze heel ziek is. Ik heb echt bewondering voor haar dat ze hierover kan schrijven en vertellen aan de wijde wereld.

www.bybird.nl Wanneer jij fan bent van roze & goud, check dan zeker de ontzettend leuke shop van Berdien. Zij runt echt een super duper cute onlineshop en zeker en vast vindt je hier iets leuks voor jezelf of om cadeau te doen ;-)

Ben je op zoek naar leuke stickers, ga dan zeer zeker een kijkje nemen bij de webshop van Sandra,  www.hipgemaakt.nl ze heeft een leuk assortiment met hele toffe prijzen!

Wat ook echt een aanrader is, als je van vintage houdt, is Viva la Vintage, Femke & Steven zijn zowel met hun winkel online als fysiek te vinden. Online: www.vivalavintage.nl en fysiek hebben ze sinds kort een loods in Leende, Langstraat 3- hal 5. Heel erg makkelijk te vinden en voldoende parkeerplaats.

Mijn maskingtape of washi tape haal ik veel weg bij www.photogeniki.nl , je vindt daar nog veel meer leuks zoals kaarten, posters en accessoires.

Ben je op zoek naar een leuk kraamcadeautje, neem dan eens een kijkje bij www.samsam.shop/ oa verkoopt Dominique echt hele leuke strijkaplicaties, echt even kijken hoor bij dr.

Sinds kort volg ik ook een webshop die veel leuke dingen zelf maakt gericht op kids, ze is nu druk bezig met de Sint&Piet producten, zo ontzettend leuk. Zo heeft ze een raamsticker, een straatje heet dit, deze kun je zelf inrichten en ze zijn zo grappig, zelfs met pietjes op de daken. Te leuk! Ze heeft nog heel veel meer, zeker een aanrader, je vindt er vast een leuk cadeau voor jezelf of voor iemand anders en vergeet niet te kijken bij haar Sint&Piet creaties, ze heet Cindy en je kunt haar vinden op www.liefsvancindy.nl .

Sinds een tijdje volg ik ook een aantal vlogs, onder andere van Soof, Lisanne Leeft & dehuismuts, Boncolor. Ze zijn alle op YouTube te vinden. Zelf vind ik het leuk om andere blogs te lezen, het is leuke ontspanning en ik krijg er weer inspiratie van, google even en je vindt alle blogs terug, hieronder som ik er een aantal op:

LisanneLeeft

deHuismuts

LiefsvanCindy

Struikuiltje

Giveasmileeveryday

PetervanVeen (fotografie)


....