Binnenkort hier de link naar mijn Giftshop.

 Voorwaarden:

Alle producten die in mijn Giftshop zijn afgebeeld, zijn te bestellen. Wanneer deze niet op voorraad zijn, zijn ze wel te maken door mij. Via e-mail hebben wij contact hierover en maken wij afspraken over wat jij wilt qua kleur, kleurencombi, thema, hoeveelheid etc. Ook maken we afspraken over betaling, verzending en overige zaken die besproken worden. Heb jij een vraag betreft een artikel, stel deze gerust via de e-mail.

Ik ben te bereiken op creatiesvanmonique@live.nl en ik streef ernaar binnen 4 dagen te reageren. Mocht het zo zijn dat jij iets op korte termijn wilt bestellen, stuur mij dan een bericht via mijn blog of instagram (@creatiesvanmonique).

Alle prijzen zijn exclusief verzendkosten. Dit heeft alles te maken dat ik er bewust voor kies mijn creaties te verkopen zonder webwinkelsysteem. Het maken van een webshop, het vullen, het bijhouden kost mij teveel 'kostbare' tijd. Ik besteed deze tijd liever aan het maken van (nieuwe) creaties.

Wanneer jij iets wilt bestellen, ontvang jij een e-mail van mij met de verzendkosten. Ik verzend via post.nl en hanteer de verzendtarieven a.d.v. het gewicht en verpakking.

In overleg kan een bestelling ook opgehaald worden bij mij thuis, uiteraard vervallen dan de verzendkosten.

Overige voorwaarden worden evt. wanneer nodig besproken via het e-mail contact.

De betaling dient te worden voldaan via een bankoverschrijving. Zodra de betaling bij mij binnen is, zal ik de bestelling toesturen of kun jij deze afhalen.

Jij ontvangt een betalingsontvangst bericht en ik laat jou weten via e-mail wanneer de bestelling wordt verzonden of wanneer deze afgehaald kan worden.

T.z.t. vul ik de voorwaarden wanneer nodig nog aan.

Veel plezier met het uitzoeken van een cadeau voor jezelf of om cadeau te doen!

Vriendelijke groet,

Moniquehttps://giftshop-creaties-van-monique.webnode.nl/