Contact en bestel gegevens:

Ik ben te bereiken of via het contactformulier, per e-mail: creatiesvanmonique@live.nl

Wist je dat ik ook op Instagram te vinden ben, je vindt mij op @creatiesvanmonique en je kunt ook via mijn Instagram een bestelling plaatsen door direct te reageren onder de foto van het product. Een echte aanrader om snel een bestelling te plaatsen.


Bestelgegevens in het kort:

Je vindt links in het menu per categorie een collage, onder deze collage staat een bestelformulier. Op deze manier kun jij bestellen. Je mag mij ook een e-mail sturen wanneer je dit fijner vindt, vermeld in deze e-mail hoe ik jou kan bereiken.

Betalen gaat via een bankoverschrijving, zodra ik contact met jou heb gehad (of via een bestelling met het bestelformulier) of via e-mail ontvang jij de betaal gegevens van mij.

Zodra de betaling is ontvangen door mij, zal ik jouw bestelling versturen, jij ontvangt altijd hier bericht van.

Alle prijzen zijn exclusief verzendkosten, de verzendkosten hangen af van het totaal gewicht en jouw keuze qua verzenden, dit wordt altijd besproken en bevestigd in uw bestelbevestiging.

Alle producten zijn handgemaakt en ontworpen door mij. De foto's zijn gemaakt door mij en hier rust een copyright op Monique Doolaar - 2017. De foto's mogen niet gekopieerd worden of gebruikt zonder mijn toestemming.

Een vraag, opmerking of compliment?

Vermeld hier jouw gegevens en ik reageer z.s.m. per e-mail terug!